Welkom bij Fox Parkbeheer

Fox Parkbeheer draagt zorg voor het dagelijks onderhoud en beheer van uw werkomgeving. We adviseren en assisteren bij het onderhoud en het facilitair beheer in, aan en rond de gebouwen van onze opdrachtgevers.

Het aanbieden van Parkmanagement op o.a. bedrijventerreinen, recreatieparken en openbare gebieden behoort tevens tot onze kernactiviteiten.

Door het gebruik van specialisten op diverse vakgebieden nemen wij de zorg uit handen, waarbij u als ondernemer u kan richten op uw core business.

We fungeren als de spin in het web die luistert naar de wensen van de opdrachtgever om vervolgens alle benodigde stappen te nemen, partijen met elkaar verbindt, om uiteindelijk het gewenste eindresultaat te behalen. Communicatie is hierbij het belangrijkste aspect.

Fox Parkbeheer staat bekend om haar uitstekende service en goede nazorg in combinatie met een zeer flexibele no-nonsens instelling. Medewerkers zijn betrouwbaar en integer. De dienstverlening is solide en van bovengemiddelde kwaliteit.

Meest recente nieuws

Het coronavirus heeft behoorlijke impact op de bedrijfsvoering van vele ondernemers. Er zijn verschillende mogelijkheden die we toepassen om alles veilig en volgens regelgeving te organiseren.Zo kunnen de ondernemers...

Foxparkbeheer Tweets

Website:Elloro